HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

Dying Light 2'yi Bitirmek Ne Kadar Sürüyor?

Dying Light 2'yi Bitirmek Ne Kadar Sürüyor?

Özellikle her şeyi yapmayı planlıyorsanız, orijinal Dying Light'tan biraz daha uzun sürecek.

Dying Light 2: Stay Human'ın lansmanından önce, geliştirici Techland, bir zombi kıyametinde geçen birinci şahıs parkur oyununun oyuncuların tamamlanmasının yaklaşık 500 saat süreceğini söyledi. Bu sayı, düzinelerce hikaye seçiminin sonucu da dahil olmak üzere (birden fazla oyun gerektiren) Dying Light 2'nin sunduğu her şeyi kesinlikle oyuncuların görmelerinin ne kadar süreceğini gösterir. Dying Light 2'yi yalnızca bir kez oynayacağınızı varsayarsak, ne kadar sürer?

Dying Light 2'yi bitirmek ne kadar sürer?

Dürüst olmak gerekirse, gerçekten ondan ne kadar çekmek istediğinize bağlı. bazı yayıncılar ve erken erişimler oyunu 48-50 saatte bitirdi detaylara inmezseniz ve yolunuzda ilerlerseniz 40-50 saat içinde oyunu bitirebilirsiniz, sanırım oyunu hemen bitirmek isteyenler için güzel bir süre peki ya yıllardır Dying Light'yi bekleyen ve ömrünü bu oyuna adamak isteyen gamerlar için? detaylara bakalım;

Erken erişimciler ve yayıncılar Dying Light 2'deki kritik yol görevlerinin 20-25 saat sürdüğünü tahmin ediyor, bu nedenle yalnızca ana kampanyayı oynamak istiyorsanız bu düzeyde bir bağlılık bekleyebilirsiniz. Haritaya baktığında, hala birkaç düzine saatlik içeriğinin kaldığını tahmin ediyorlar, geri dönüp her şeyi yapmaya karar verirse son oyun süresinin 80 saatten fazla olacağını tahmin ediyorlar.

Bunu karşılaştırmak için, How Long To Beat, orijinal Dying Light kampanyasını 17. saatte listeliyor. Kampanyayı tamamlamak ve biraz daha fazla şey yapmak sizi 35 saate yaklaştırıyor ve oyunun açık dünyasının sunduğu her şeyi görmek sizi 55 saate koyuyor. Yani Dying Light 2 biraz daha uzun.

Benzer Yazılar

Google Play PC kullanıcıları artık aynı anda iki oyun oynayabilecek

Google Play PC kullanıcıları artık ...

Devamını Oku
Stardew Valley'de Kil Nasıl Alınır/Bulunur?

Stardew Valley'de Kil Nasıl Alınır/...

Devamını Oku
Ubisoft CEO'su, Assassin's Creed Remake projeleri üzerinde çalışıldığını doğruladı

Ubisoft CEO'su, Assassin's Creed Re...

Devamını Oku
GTA 6'dan yeni: Olası harita görseli paylaşıldı

GTA 6'dan yeni: Olası harita görsel...

Devamını Oku
Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 12 Ücretsiz Oyun Kazanabilecek

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 1...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın