HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

Google Play PC kullanıcıları artık aynı anda iki oyun oynayabilecek

Google Play PC kullanıcıları artık aynı anda iki oyun oynayabilecek

Google, bugün Google Play platformunu geliştirmek için bir dizi yeni oyun güncellemesi duyurdu. Bu güncellemeler arasında, Google Play PC ‘de aynı anda iki oyun çalıştırma özelliği de bulunuyor. Böylelikle oyuncuların, bir oyunu oynarken diğerinde kaynak toplaması gibi birçok kolaylık sağlanıyor.

Google Play PC ile aynı anda iki oyun keyfi
Google Play Games’in yeni özelliği, kullanıcıların aynı anda iki oyunu çalıştırmasını sağlıyor. Ancak bu özellik, her iki oyunun aktif olarak oynanmasını amaçlamıyor. Bir oyunu oynarken, ikinci oyunda “kaynakları takip etmek” için kullanılıyor. Bu, ikinci oyunun genellikle oyuncunun kaynak topladığı bir idle oyun olacağı anlamına geliyor. Şu anda Google Play for PC, yüzlerce oyunu destekliyor ve bunların birçoğu zamanlayıcılarla çalışan idle oyunlardan oluşuyor. Bu nedenle, Android oyuncuları bu özelliği oldukça kullanışlı bulabilir.

 

google-play-games

 

Google, ayrıca Play Pass’e yeni oyunlar eklediğini duyurdu. Asphalt Legends Unite bugünden itibaren mevcut ve Call of Duty: Mobile ve Candy Crush Saga ise 1 Ağustos’ta platforma eklenecek. Kingdom Rush 5: Alliance ise yılın ilerleyen zamanlarında Play Pass’e katılacak.

Oyunların yanı sıra, Google Play Points programına da yeni ödüller ve deneyimler ekleniyor. Bu kapsamda, Silver+ üyeleri için San Diego Comic-Con’da VIP erişim sağlanacak. Bu etkinlikte, Marvel Games ve Kabam iş birliğiyle oluşturulan “Wheel of Champions” adlı özel bir etkinlik düzenlenecek ve katılımcılar özel ödüller kazanma şansı elde edecek.

Benzer Yazılar

Google Play PC kullanıcıları artık aynı anda iki oyun oynayabilecek

Google Play PC kullanıcıları artık ...

Devamını Oku
Stardew Valley'de Kil Nasıl Alınır/Bulunur?

Stardew Valley'de Kil Nasıl Alınır/...

Devamını Oku
Ubisoft CEO'su, Assassin's Creed Remake projeleri üzerinde çalışıldığını doğruladı

Ubisoft CEO'su, Assassin's Creed Re...

Devamını Oku
GTA 6'dan yeni: Olası harita görseli paylaşıldı

GTA 6'dan yeni: Olası harita görsel...

Devamını Oku
Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 12 Ücretsiz Oyun Kazanabilecek

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 1...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın