HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

Sea of Thieves PS5'te Bu Ayrıcalıklı Özelliği İçeriyor

Sea of Thieves PS5'te Bu Ayrıcalıklı Özelliği İçeriyor

Çapayı kaldırmak hiç bu kadar gerçekçi olmamıştı.

Rare, yakın zamanda verdiği bir röportajda Sea of Thieves'in gelecek ay PS5'te piyasaya sürüldüğünde DualSense desteğine sahip olacağını söyledi. Bu, çeşitli oyun içi mekaniklerde hissedilecek dokunsal ve uyarlanabilir tetikleyicileri içerecektir. Sea of Thieves'in kreatif direktörü Mike Chapman, "Farklı nesnelere farklı kimlikler veriyoruz" dedi.

Her ne kadar Rare, DualSense'in benzersiz özelliklerini hangi eylemlerin kullanacağını tam olarak belirtmemiş olsa da -bunların hala geliştirilme aşamasında olduğu hissine kapıldım- oyunda çapa ve yelkenleri kaldırmaktan, deliklere binmeye kadar pek çok aday var gibi görünüyor bir geminin gövdesinde, hatta belki de oyunun silahları ve kılıçlarıyla savaşmak için. Sea of Thieves her zaman çok dokunsal ve sürükleyici bir deneyim olmuştur ve kısmen birinci şahıs bakış açısıyla desteklenmiştir, bu nedenle DualSense özellikleri Sea of Thieves'te kendinizi evinizdeymiş gibi hissetmelidir. Durum ne olursa olsun, bunlar Xbox sürümünde deneyimleyemeyeceğiniz şeylerdir.

Oyunun yaklaşan PS5 lansmanına odaklanan röportajda, oyunun 2018'deki lansmanından bu yana ilk kez yeni bir teçhizat silahı da dahil olmak üzere oyuna başka neler geleceğine dair bilgiler de yer aldı. Oyunun geçmişine daha derinlemesine bir bakış için, şimdiki zaman ve gelecek, Rare'in korsan macera oyununun durumunu tartıştığı röportaj özelliğimizi kaçırmayın.

Sea of Thieves, 30 Nisan'da PS5'e yalnızca dijital sürüm olarak geliyor. Oyunun tüm platformları eş zamanlı güncellemeler almaya devam edecek ve oyunun çapraz oyun seçeneklerine PS5 de eklenecek.

Daha önce Xbox'tan Phil Spencer, PS5 DualSense denetleyicisinin Xbox'ın denetleyicisi için değişikliklere ilham verebileceğini söylemişti. Geçen yılki bir sızıntı, dokunsal geri bildirim, jiroskop kontrolleri ve daha fazlasını içeren yeni bir kontrol cihazının yolda olduğunu öne sürdü.

Benzer Yazılar

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 12 Ücretsiz Oyun Kazanabilecek

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 1...

Devamını Oku
CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witcher Mobil Oyunlarının Gelecekte Gelebileceğini Söyledi

CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witch...

Devamını Oku
GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Ancak 2026'ya Kayabilir - Rapor Üretimin gerilediği söyleniyor.

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Anca...

Devamını Oku
Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinası Clove!

Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinas...

Devamını Oku
Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruldu!

Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruld...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın