HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

Stardew Valley'de Kil Nasıl Alınır/Bulunur?

Stardew Valley'de Kil Nasıl Alınır/Bulunur?

Kil, Stardew Valley'de bulmak için yolunuzdan çekilmeniz gereken faydalı bir yapı malzemesidir.

Kil, Stardew Valley'de bulunan, yapılar ve işlenebilir eşyalar yapmak için kullanılan nispeten yaygın bir yapı malzemesidir. Ahşap ve Taş gibi diğer yapı malzemelerinin aksine, nerede daha fazla Kil bulabileceğiniz her zaman açık değildir. Neyse ki Stardew Valley'de kil bulmanın birkaç tutarlı yolu var.

Kil en yaygın olarak çapa ile toprak ya da kum sürülerek bulunur. Toprağı sürdükten sonra ortaya çıkma sıklığı biraz tutarsız olabilir, ancak Marangoz'un evinin yakınında bulunan yamalar gibi geniş toprak alanlarını temizlemek genellikle biraz Kil verir. Ayrıca çiftliğinizdeki büyük miktarda toprağı da sürebilirsiniz - tam miktar hangi çiftlik düzenine sahip olduğunuza bağlıdır. Bazen Madenlerde ve Kafatası Mağaralarında bulunan toprak parçalarını da sürebilirsiniz.

Topraktan çıkan solucanlara benzeyen Eser Noktaları da Kil verebilir. Kil ayrıca balıkçılık hazine sandıklarında ve jeotlarda da görülebilir, ancak Eser Noktalarına benzer şekilde, bu öğelerde o kadar çok farklı öğe görünebilir ki, Kil bulmanın tutarlı bir yolu değildir. Kil ayrıca Kil Damarlarından da çıkarılabilir, ancak bunlar yalnızca Toplum Merkezini veya Jojo Mart'ı tamamladıktan sonra erişemeyeceğiniz Ginger Adası'nda bulunur.

Kil çeşitli işçilik tariflerinde kullanılır ve Marangozlarda bir Silo inşa etmek için kullanılır. Silolar, Hayvanları beslemek için kullanılan Samanları toplamanızı ve depolamanızı sağlar, bu nedenle inşa etmek Çiftçilik için çok önemlidir.

Benzer Yazılar

Google Play PC kullanıcıları artık aynı anda iki oyun oynayabilecek

Google Play PC kullanıcıları artık ...

Devamını Oku
Stardew Valley'de Kil Nasıl Alınır/Bulunur?

Stardew Valley'de Kil Nasıl Alınır/...

Devamını Oku
Ubisoft CEO'su, Assassin's Creed Remake projeleri üzerinde çalışıldığını doğruladı

Ubisoft CEO'su, Assassin's Creed Re...

Devamını Oku
GTA 6'dan yeni: Olası harita görseli paylaşıldı

GTA 6'dan yeni: Olası harita görsel...

Devamını Oku
Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 12 Ücretsiz Oyun Kazanabilecek

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 1...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın